ČIŠĆENJE ZLATIBOR

Naš tim pažljivo prati COVID-19 (koronavirus) i njegov uticaj na našu zajednicu. Zdravlje i sigurnost naših klijenata i zaposlenih predstavlja zadatak broj jedan, koji uvek mora biti najvažniji. Iako ne možemo da kontrolišemo težinu ili nepredvidivost ovog virusa, možemo preduzeti preventivne mere kako bismo ograničili širenje i uticaj COVID-19.

U svom svakodnevnom radu zaposleni  RV GLO kompanije deluju profesionalno, koristeći industrijske mašine, renomiranih svetskih brendova
(Kärcher, Hyla,Stihl) koje prilikom čišćenja apartmana, poslovnih prostora kao i čišćenje zgrada u istom trenutku i dezinfikuju prostor.

Uz to koristimo industrijska hemijska sredstva, koja su sinonim za kvalitetno i dubinsko ekološko čišćenje.

Eliminisaćemo sve vrste nečistoća sredstvima bezopasnim za životnu sredinu, bez oštećivanja površina, kako bi Vaš odmor na Zlatiboru bio savršen.

 

 

dezinfekcija apartmana

ČIŠĆENJE APARTMANA

Čišćenje apartmana paročistačem omogućava kontinuirano održavanje smeštaja na najvišem mogućem nivou. Uz to, trudimo se i da tekstilne površine dobijaju odgovarajuću negu, pa je tako Hyla u ovoj ulozi dubinskog usisavanja nameštaja koji je sklop upijanju prljavštine. 

Na kraju, u Vašem apartmanu uključuje se prečišćavanje vazduha sa prijatnim aromama, kako bi gosti imali potpuni užitak.


ČIŠĆENJE POSLOVNIH PROSTORA

Vršimo čišćenje poslovnih prostora po Vašim zahtevima. Čišćenje restorana, garaža, frizerskih salona, pa čak i apoteka. Za svaki tip usluge radimo personalizovano čišćenje uz dezinfekciju po potrebi. 

Koristeći profesionalne mašine koje pod velikim pritiskom čiste sve površine, omogućavamo nesmetan i kvalitetan rad, dok je sa naše strane obezbeđen kontinuitet u čistoći objekta.

Prozori i velike staklene površine tretiramo bezbednom hemijom, uz dodatak paročistača, koji dezinfikuje sve dodirne površine na kojima se mogu nalaziti virusi.

ciscenje zgrada
dubinsko pranjeDUBINSKO PRANJE

 

Dubinsko pranje tekstilnih površina mašinskim putem odstranjuje nataloženu prašinu i prljavštinu koju je nemoguće ukloniti običnim usisavanjem.

Pri pranju koristimo hemiju koja je potpuno bezbedna za udisanje, ali i dovoljno efikasna da Vaš nameštaj bude kao nov.

ČIŠĆENJE ZGRADA

Održavanje zgrada predstavlja sinomim za firmu RV GLO, koja uspešno posluje u ovoj oblasti duži vremenski period.

U saradnji sa vlasnicima pravimo personalizovane ponude koje imaju za cilj da zgrada podseća na hotel od 5* svojom čistoćom i redovnim održavanjem zelenila.

U ponudi imamo i čišćenje snega, kako bi svi prilazi za nesmetan boravak na Zlatiboru bili omogućeni.

ciscenje lifta